Wednesday, February 1, 2023

Tag: Historiku dhe ritualet e Ditës së Verës në trojet shqiptare

Historiku dhe ritualet e Ditës së Verës në trojet shqiptare

    Dita e Verës ka qenë dhe mbetet një festë pagane në origjinë, që i dedikohet ardhjes së stinës së pranverës, në të cilën, pas...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!