Tuesday, October 26, 2021

Tag: Historia e shoferit që frymëzoi parodinë

“PO MARTOJMË MALON”, Historia e shoferit që frymëzoi parodinë

    Nga Abedin Kaja Emri i tij i vërtet është Hajri, por askush nuk e ka njohur dhe nuk i thërret me këtë emër, ndaj të...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com