Monday, October 18, 2021

Tag: gruaja që njohëm pas tërmetit

E duan të gjithë, Luljeta Bozo, gruaja që njohëm pas tërmetit

    Kush është profesoresha e inxhienierisë së ndërtimit, që i ka kushtuar gjithë jetën studimit të dherave dhe si e larguan nga universiteti me një...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com