Friday, May 20, 2022

Tag: gruaja e fortë dhe aktorja e madhe që meriton respektin e të gjithëve!

Hajrie Rondo, gruaja e fortë dhe aktorja e madhe që meriton...

    Aktorja e madhe, gruaja që luftoi me sëmundjen e rëndë të tumorit gjatë pesë viteve të fundit të jetës së saj, nuk është më...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!