Tuesday, February 7, 2023

Tag: GJOSHO VASIA – ARTISTI I MADH PA TITULL !

GJOSHO VASIA – ARTISTI I MADH PA TITULL !

    Artisti i kompletuar pa merita dhe cmime! (28 tetor 1931 - 21 nëntor 2013) “MJESHTER I MADH” & MIRENJOHJE E QYTETIT TE SHKODRES”. Aktor,...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!