Thursday, February 2, 2023

Tag: Gjergji Lala (1947)

Gjergji Lala (1947)

    Gjergji Lala ka lindur në 6 dhjetor 1947 është një aktor dhe regjisor i njohur shqiptar. Ka luajtur shumë role në teatër dhe kinematografi....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!