Saturday, May 21, 2022

Tag: GEZIM RUDI – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

GEZIM RUDI – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

  Gezim Rudi ne role: "Hije që mbeten pas" - (1985)...Fredi     "Të mos heshtësh" - (1985)...Luli     "Tre njerëz me guna" - (1985)...Guro Saliu     "Të shoh në sy" - (1985)...     "Hetimi...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!