Wednesday, June 29, 2022

Tag: Gazetari dhe komentatori i shquar Vladimir Grillo

Gazetari dhe komentatori i shquar Vladimir Grillo

    Gazetari dhe kometatori i shquar, i qete, shume njerzor Vladimir Grillo qe per shume se 40 vjet ka qene pjese e R.T.SH. Nje kometator...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!