Tuesday, May 24, 2022

Tag: “Fyti i Kristaltë” ose e papërsëritshmja Nexhmije Pagarusha

“Bilbili i Kosovës”,“Madame Butterfly”, “Fyti i Kristaltë” ose e papërsëritshmja Nexhmije...

    “Bilbili i Kosovës”, “Mbretëresha e Këngës Shqipe”, “Primadona e Melosit Popullor”, “Ema Sumak Shqiptare”, “Madame Butterfly”, “Fyti i Kristaltë”, dhe një mori epitetesh vlerësuese...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!