Tuesday, May 24, 2022

Tag: Folësi fjalëbukur dhe mbrojtësi i shquar i shqipes në Radio – Nga Prof. Gjovalin Shkurtaj

Folësi fjalëbukur dhe mbrojtësi i shquar i shqipes në Radio –...

    Hera e mbarë e ka prurë që, qysh nga viti 1967 si titullar i lëndës “Kultura e gjuhës në skenë dhe në ekran” kam...

Folësi fjalëbukur dhe mbrojtësi i shquar i shqipes në Radio –...

    Hera e mbarë e ka prurë që, qysh nga viti 1967 si titullar i lëndës “Kultura e gjuhës në skenë dhe në ekran” kam...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!