Wednesday, March 29, 2023

Tag: Flet regjisori Dhimitër Orgocka: Një javë dasmë në Korçë

Flet regjisori Dhimitër Orgocka: Një javë dasmë në Korçë, festivali i...

    Një javë dasmë në Korçë, Festivali i Monodramës sjell krushq nga bota. Bisedë me presidentin e Festivalit, aktorin dhe regjisorin Dhimitër Orgocka   Nga Vepror Hasani   “Që...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!