Tuesday, May 24, 2022

Tag: FITIM MAKASHI – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

FITIM MAKASHI – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

Fitim Makashi në role:   "Duel i heshtur" - (1967)...Mërkur Kalo     "Prita" - (1968)...Mitralieri Sulo     "Njësiti gueril" - (1969)...Vildani     "Ndërgjegjia" - (1972)...Petro     "Rrugicat që kërkonin diell" - (1975)...Xani     "Në fillim të...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!