Tuesday, February 7, 2023

Tag: FILMI “SKENDERBEU” –VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

FILMI “SKENDERBEU” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

  P: Kinostudio “Mosfilm” e Moskes dhe “Shqperia e re”, Tirane 1953. S: M. Papava; RK: Sergej Jutkevic; OK: E. Andrikanis; AR: M. Anxhaparixe, M....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!