Tuesday, October 19, 2021

Tag: Filmat që mbeten pas të Xhevdet Ferit!

Filmat që mbeten pas të Xhevdet Ferit!

    (Intervista e plotë e aktorit) Që sot nuk ai jeton më. Por Xhevdet Feri ka lënë personazhet dhe intervistat e tij . Kjo është një...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com