Tuesday, February 7, 2023

Tag: Fillrojtësi Dedë

Fillrojtësi Dedë, historia e ngjarjes reale që u bë film

    Ne film quhej Dedë, u nis të rregullonte linjën telefonike pasi bëri një dorë gallatë me shokët beqarë dhe pasi takoi vajzën për të...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!