Monday, October 18, 2021

Tag: Fëmijëria jonë

Fëmijëria jonë, atëherë kur rrjetet sociale nuk ekzistonin

    Kemi luajtur në rrugë pa frikë, dhe kishim shumë pak: disa kanaçe bosh, disa gurë, një copë litar! Dhe ishim të lumtur brenda, nuk...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com