Tuesday, February 7, 2023

Tag: Fadil Kujofsa (1951-2014)

Fadil Kujofsa (1951-2014)

    Fadil Kujofsa. Aktor. Lindi ne Tirane, me 14 shkurt. Kreu studimet e larta për aktrim ne Institutin e Larte të Arteve dhe më 1974...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!