Monday, February 6, 2023

Tag: është gafë që t’i detyrojnë të ngrenë zërin

Naun Shundi: Artistët mund të rrëzojnë një qeveri, është gafë që...

    Jeta artistike dhe institucionet e artit kanë jo pak probleme. Vetë lufta e artistëve është në mbrojtje të artit. Artistë të njohur gjatë kësaj...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!