Saturday, May 21, 2022

Tag: Enver Dauti (1927-2012)

Enver Dauti (1927-2012)

    Eshte nje prej themeluesve te Estrades se Tiranes dhe Teatrit Kombetar, mban titullin “Artisti i Merituar, Enver Dauti, lindi me 17 prill 1927 ne...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!