Monday, October 18, 2021

Tag: Engjëjt nuk janë larg

Engjëjt nuk janë larg, Gjergj! 4 dekadat e Xhuvanit në filmin...

    E papritur dhe e dhimbshme vdekja e regjisorit Gjergj Xhuvani. Bota e filmit humbi një krijues, nga më të mirët e tre dekadave të...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com