Monday, June 14, 2021

Tag: EMA QAZIMI – BABALLARET

EMA QAZIMI – BABALLARET

      Ema Qazimi është këngëtare shqiptare nga Shqipëria. Është e bija e Pirros dhe Refijes, e lindur në Tiranë, më 18 nëntor 1954. E martuar...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com