Monday, November 29, 2021

Tag: Ekspozita: SHYQYRI SAKO “DUKE PIKTURUAR FILMIN”

Ekspozita: SHYQYRI SAKO “DUKE PIKTURUAR FILMIN”

      Ekspozita: SHYQYRI SAKO “DUKE PIKTURUAR FILMIN” e kuruar nga Genti Gjikola, ku do të ekspozohen pllakate dhe vepra të tjera grafike nga puna 50-vjecare...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!