Friday, May 20, 2022

Tag: e “Shenjta Mari” e artit skenik shqiptar

Marie Logoreci, e “Shenjta Mari” e artit skenik shqiptar, gruaja magjepsëse...

  Nga Albert Vataj   Gjithkush që rreket të vizualizojë profilin artistik, njerëzor dhe anatomik të Marie Logorecit, kësaj gruaje të pashoqe, do ta kishte sa të...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!