Sunday, April 2, 2023

Tag: Ditëlindja e 78 të e aktorit dhe regjisorit të shquar Elez Kadrija. Përulje dhe respekt për veprën e Tij!

Ditëlindja e 78 të e aktorit dhe regjisorit të shquar Elez...

    Përulje dhe respekt për veprën e Tij! Elezi lindi në Shkodër, me 6 maj 1941. Shkollen 7-vjeçare dhe të mesmen e kryen në qytetin...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!