Monday, February 6, 2023

Tag: Dhimiter Orgocka

Dhimitër Orgocka, Taqka që nuk do t`ja dijë për pleqëri!

    Nga Gëzim Hashimi Kafet e zakonshme që pijnë pensionistët, për atë më së shumti janë kafe pune ose mes miqsh. Pastaj niset me mjete të...

Dhimitër Orgocka, ky mjeshtër i madh

    Nga Besnik Bedollari Një emër tashmë tepër i njohur i kinematografisë shqiptare dhe i artit skenik teatral. Vite të tërë pune si aktor dhe si...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!