Tuesday, May 24, 2022

Tag: dëshmi e qytetërimit korçar

Grupi Lira, dëshmi e qytetërimit korçar, zemra dhe emblema e tij

    Korçarët e vjetër mbajnë mend mirë ditën e themelimit të Korit “Lira” njësoj si ditën e ngritjes së flamurit. Kori Lira, ky emër kaq...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!