Tuesday, October 26, 2021

Tag: del kënga e parë për tërmetin e 26 nëntorit

Emocionuse, del kënga e parë për tërmetin e 26 nëntorit

    Tashmë kjo ngjarje do të kujtohet edhe me një këngë. Ylli Baka dhe Era Rusi i kanë mahnitur të gjithë me këngën e tyre të...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com