Monday, February 6, 2023

Tag: Çiftet e skenës dhe ekranit: Histori dashurie të ngjizura në xhirime ose në shkallët e Institutit të Arteve

Çiftet e skenës dhe ekranit: Histori dashurie të ngjizura në xhirime...

  Nga: Juela Meçani   Kinematografia botërore njeh shumë raste të dashurisë mes aktorëve ose mes aktorëve dhe regjisorëve. Në shumë raste jetëgjata dhe shumë të tjera,...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!