Tuesday, October 26, 2021

Tag: Bujar Qamili: Ka këngëtarë të rinj

Bujar Qamili: Ka këngëtarë të rinj , që kur i dëgjon...

    Ka 40 vite në skenë, dhe kurrë nuk e ka deformuar këngën popullore shqiptare. I ka kënduar Shkodrës me mish e me shpirt, ka...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com