Monday, October 18, 2021

Tag: Bujar Kapexhiu: Kam një ëndërr për një vend kur shqiptarët…

“Morëm më të keqen e diktaturës e po shpikim më të...

Bujar Kapexhiu, regjizori dhe skenaristi i njohur shqiptar mban fjalën e tij në manifestimin...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com