Sunday, August 14, 2022

Tag: BASHKIM ALIBALI “NE DUART E NENES” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

BASHKIM ALIBALI “NE DUART E NENES” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

  BASHKIM ALIBALI “NE DUART E NENES” Në duart e tua u rrita o nënë, Në netët pagjumë pikoi drit' e hënës. Dhe veten qortova të zënë në...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!