Tuesday, October 26, 2021

Tag: banesa e Qirinxhinjve në Korçë ku xhirohej ‘Përballimi’ dhe ‘Karnavalet…

Shtëpia e filmave, banesa e Qirinxhinjve në Korçë ku xhirohej ‘Përballimi’...

    Korça është qyteti ku janë hedhur gjurmë të pashlyshme celulodi në kinematografinë shqiptare. Në hyrje të pazarit, për ata që e venë re, ka...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com