Thursday, March 30, 2023

Tag: baletmaestri dhe pedagogu i shquar Gezim Kaceli – AM –

Valltari model, baletmaestri dhe pedagogu i shquar Gezim Kaceli – AM...

    Gëzim Kaceli (Artist i Merituar) - 86 vjetori i lindjes. Disa foto nga rolet e tij si balerin dhe krijimet koreografike   Kujtojmë sot një ndër themeluesit...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!