Monday, October 18, 2021

Tag: Atdheu (në vend të një lamtumire nga Fatos Baxhaku)

Atdheu (në vend të një lamtumire nga Fatos Baxhaku)

      – Atdheu është vatra familjare, gardhi, era e mirë e shtëpisë, vendi ku e ndien veten të barabartë dhe të respektuar, bash atje ku...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com