Thursday, March 30, 2023

Tag: artisti që vlerësohet “Nderi i Labërisë”

Kujtim Gjonaj,artisti që vlerësohet “Nderi i Labërisë”

    Ai sot ndjehet me fat që është pjesë e kinemasë, kësaj magjie çudibërëse ku la gjurmë dhe bëri emër të respektuar. Kujtim Gjonaj merr...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!