Sunday, February 5, 2023

Tag: Artistët: Mos e prekni Teatrin Kombëtar!

Artistët: Mos e prekni Teatrin Kombëtar!

    Teatri Kombëtar është Jeruzalemi i artit shqiptar. Të tillë e kanë konsideruar artistë të skenës dhe Teatrit Kombëtar të cilët kanë kundërshtuar fort amendimet...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!