Tuesday, May 24, 2022

Tag: Artist i Popullit

Tano Banushi, Artist i Popullit, Mjeshtër i Madh

    Një ditë, kompozitori i shquar Prenk Jakova, (Nder i Kombit) takoi në rrugë aktorin Tano Banushi dhe i tha: - Tano, mbrëmë më kanë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!