Tuesday, October 19, 2021

Tag: Anita Bitri Prapaniku (1968-2004)

Anita Bitri Prapaniku (1968-2004)

    Anita Bitri (Prapaniku) (8 janar 1968, Sarandë - 19 tetor 2004) këngëtare shqiptare dhe fituese e Festivalit i 29-të i Këngës në RTSH. Anita...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com