Tuesday, October 26, 2021

Tag: Anisa Markarian: Diktatura

Anisa Markarian: Diktatura, si e pashë dhe roli i ëndrrave të...

    Fatmira Nikolli – Përshkruhet mjeshtërisht nga Anisa Markarian, si shumë tablo të romanit të saj, pasi ky roman është si një vijimësi tablosh të...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com