Sunday, April 2, 2023

Tag: Andrea Pepi: Fest Karnavaleve i mungoi tradita Korcare dhe ajo shqiptare !

Andrea Pepi: Fest Karnavaleve i mungoi tradita Korcare dhe ajo shqiptare...

      Si nje bashkeqytetar i qytetit te Fest Karnavaleve i cili jam pa dyshim nje prej fillesave te kesaj feste qe ne vitin 2002 me...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!