Tuesday, October 19, 2021

Tag: Aktorja shqiptare Rezana Çeliku

Aktorja shqiptare Rezana Çeliku, rrëfen incidentin që e nxorri nga televizioni

    Edhe pse eshte shkeputur fare nga skena dhe kinematografia shqiptare, eë gjithë e mbajme mend aktoren shqiptare me rolin e saj tek ‘Një djalë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com