Monday, October 18, 2021

Tag: AKTORJA QË SFIDON MOSHEN

DRANDE XHAJ, AKTORJA QË SFIDON MOSHEN

    Gjithmonë e re dhe e freskët në skenën shkodrane Po të bëjmë një krahasim artistik, skenën e Teatrit "Migjeni" mund të krahasojmë me një bahçe...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com