Sunday, April 2, 2023

Tag: Aktorja e njohur Margarita Xhepa kujton tre rolet që i besoi regjisorja Andri

Aktorja e njohur Margarita Xhepa kujton tre rolet që i besoi...

      Kur interpretoja Mashenkën ruse “Aktorja Margarita Xhepa na dha një figurë të re (dhe sa të ndryshme) në personazhin e Marçelës. Vërejmë se gama e...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!