Monday, October 18, 2021

Tag: Aktorja e mirenjohur e teatrit “Migjeni” Donika Franja

Aktorja e mirenjohur e teatrit “Migjeni” Donika Franja

    Sot, aktorja e mirënjohur e teatrit “ Migjeni“ Donika Franja ka 75 - vjetorin e lindjes.   Edhe 100 vite Donika! Respekt dhe mirënjohje për Ju...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com