Monday, October 18, 2021

Tag: Aktorja dhe regjisorja Eni Jani (1978)

Aktorja dhe regjisorja Eni Jani (1978)

    Eni Jani është një ndër aktoret dhe regjisoret më të njohura shqiptare. Shumë nga ju e mbajnë mend nga koha kur u transmetua telenovela...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com