Tuesday, October 19, 2021

Tag: aktorja Anisa Markarian: Nuk kam mbajtur kontakte me të

Luajtën bashkë me Arben Imamin në film, aktorja Anisa Markarian: Nuk...

      Shkrimtarja, aktorja dhe mjekja Anisa Markarian, e cila vendosi të vinte pas 30 vitesh në Shqipëri  me librin “15 ditë prilli”, bëri një udhëtim...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com