Monday, November 29, 2021

Tag: Aktori shkodran Kole Kaftalli (1946-2009)

Aktori shkodran Kole Kaftalli (1946-2009)

      Kole Kaftalli lindi me 2 shkurt 1946 në Shkodër. Aktor dhe rregjizor i mirënjohur i skenës shqiptare. Rrjedh nga nje familje e shquar artistesh...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!