Tuesday, October 26, 2021

Tag: aktori që “çmendte” femrat ruse dhe shqiptare

Urime Mario/ Arben Ashikut. Mbushi 80 vjeç, aktori që “çmendte” femrat...

    Aktori, regjisori dhe pedagogu i shquar, Prof. Mario (që gabimisht për disa kohë u quajt Arben sipas emrit të personazhit të filmit!) Ashiku në...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com