Monday, October 18, 2021

Tag: Aktori dhe regjisori Ilirjan Fatkoja (1953)

Aktori dhe regjisori Ilirjan Fatkoja (1953)

      Ilirjan Fatkoja ka lindur në qytetin e Shkodrës në vitin 1953. Në moshën 18 vjecare fillon studimet Universitare në Insiturin e Lartë të arteve....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com