Wednesday, March 29, 2023

Tag: Aktori dhe Regjisori i njohur Genc Hasani.

Simboli i kulturës të qytetit të Kuçovës, Aktori dhe Regjisori i...

    Aktori dhe Regjisori i njohur Genc Hasani. Ai lindi në vitin 1938 në Qytetin e Korçës nga një familje e varfër nga një nënë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!